Wadström Montage Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Wadström Montage Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Mariestad här finns det många olika Aktiebolag. Wadström Montage Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Mariestad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Wadström Montage Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556548-3459.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0501-32035 alternativt besöka eller skicka post till Wadström Montage Aktiebolag på följande adress Ribbenås Söräng 1, 542 93, Mariestad.

Wadström Montage Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Wadström Montage Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Fröberg, Anna-Karin Elisabet som är född 1950 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva montering och reparationer av sågverk och industrimaskiner samt övrig verksamhet inom sågverksindustrin.