Låstad Skogstransport AB

Västra Götalands län

Information

556542-8470 är organisationsnummer för verksamheten Låstad Skogstransport AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Låstad Skogstransport AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mariestad som är den kommunen som Låstad Skogstransport AB finns i.

Låstad Skogstransport AB har varit registrerat sedan 1997-06-09 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Låstad Skogstransport AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Låstad Skogstransport AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Mariestad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Låstad Skogstransport AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Wästefors, Nils Erik Arne -Wästefors, Ulla Birgitta

Vill ni komma i kontakt med Låstad Skogstransport AB så kan ni göra det på telefon genom 0511-83123 eller genom brev på följande adress:
Rambotorp 6, 540 16, Timmersdala

Bolaget skall bedriva skogstransporter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Låstad Skogstransport AB och det är Wästefors, Nils Erik Arne som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Wästefors, Ulla Birgitta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Rundqvist, Klas Gustav som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,