Nyestaden Fastigheter Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Nyestaden Fastigheter Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Mariestad här finns det många olika Aktiebolag. Nyestaden Fastigheter Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Mariestad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Nyestaden Fastigheter Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556539-5596.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Nyestaden Fastigheter Aktiebolag på följande adress Lyckans v. 19, 542 31, Mariestad.

Nyestaden Fastigheter Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Nyestaden Fastigheter Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Grönlund, Ann-Sofie som är född 1957 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter och värdepapper, byggentreprenadverksamhet samt annan därmed förenlig verksamhet.