Sören Larssons TV-Service i Mariestad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556539-0977 är organisationsnummer för bolaget Sören Larssons TV-Service i Mariestad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sören Larssons TV-Service i Mariestad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mariestad som är den kommunen som Sören Larssons TV-Service i Mariestad Aktiebolag finns i.

Sören Larssons TV-Service i Mariestad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1997-02-06 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sören Larssons TV-Service i Mariestad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Sören Larssons TV-Service i Mariestad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mariestad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sören Larssons TV-Service i Mariestad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sören Larssons TV-Service i Mariestad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0501-19290 eller genom brev på följande adress:
Sandbäcksv. 18, 542 34, Mariestad

Bolaget skall bedriva reparationer och försäljning av radio-, TV-, video- och kommunikationsradioapparater samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sören Larssons TV-Service i Mariestad Aktiebolag och det är Larsson, Sören Ingemar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Anders Gunnar som är född 1961 och har titeln Suppleant, Westman, Tero Kalervo som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån T Westman som är född och har titeln Revisor,