Tomas Ström Byggare Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsentreprenad, nybyggnation och byggnads reparationer samt byggnadsbesiktningar och konsultationer.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tomas Ström Byggare Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mariestad så är Tomas Ström Byggare Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 1997-02-07 så skapades Tomas Ström Byggare Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Tomas Ström Byggare Aktiebolag har haft det sedan 1997-01-01.

Tomas Ström Byggare Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556538-9995 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mariestad.

Just nu är Tomas Ström Byggare Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Tomas Ström Byggare Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0501-71702 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tomas Ström Byggare Aktiebolag är Ström, Lars Thomas som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungström, Lilly Carina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Johansson, Sven-Ove Kennet som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .