Advokathuset Thomas Berner Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Advokathuset Thomas Berner Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som Advokathuset Thomas Berner Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Advokathuset Thomas Berner Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

Advokathuset Thomas Berner Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1996-12-18. Men sedan 1997-01-01 så har Advokathuset Thomas Berner Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Advokathuset Thomas Berner Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2353601.

Mariestad arbetar för att verksamheter som Advokathuset Thomas Berner Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Advokathuset Thomas Berner Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva advokatverksamhet.

Firmatecknare för Advokathuset Thomas Berner Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Advokathuset Thomas Berner Aktiebolag och det är följande personer, Berner, Lars Thomas som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Sarenmalm, Allan Ilmari som är född 1956 och har titeln Suppleant, Tegehall, Krister Rune William som är född 1954 och har titeln Revisor, Tegehall, Gun Elisabet som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Tegehalls Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Advokathuset Thomas Berner Aktiebolag är 556536-5292.