Besthe Nordic Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Besthe Nordic Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Besthe Nordic Aktiebolag finns. I Mariestad så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Besthe Nordic Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Besthe Nordic Aktiebolag har haft sedan 1997-01-01. Besthe Nordic Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Besthe Nordic Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Viktoriag. 8, 542 33, Mariestad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0501-47650.

Mariestad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Besthe Nordic Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Besthe Nordic Aktiebolag har idag 556532-4265 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Besthe Nordic Aktiebolag

Bolaget skall bedriva grafisk verksamhet, handel med sport- och fritidsartiklar samt handel med motor- och segelflygplan samt annan med dessa verksamheter förenlig verksamhet.

I Besthe Nordic Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Helgesson, Bengt Stefan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Helgesson, Signe Maria Ingegärd som är född 1929 och har titeln Suppleant, Westman, Tero Kalervo som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån T Westman som är född och har titeln Revisor, .