Mariestads Sotningstjänst, Per-Åke Larsson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Mariestads Sotningstjänst, Per-Åke Larsson Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som Mariestads Sotningstjänst, Per-Åke Larsson Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mariestads Sotningstjänst, Per-Åke Larsson Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

Mariestads Sotningstjänst, Per-Åke Larsson Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1995-11-15. Men sedan 1997-01-01 så har Mariestads Sotningstjänst, Per-Åke Larsson Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mariestads Sotningstjänst, Per-Åke Larsson Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3544224.

Mariestad arbetar för att verksamheter som Mariestads Sotningstjänst, Per-Åke Larsson Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mariestads Sotningstjänst, Per-Åke Larsson Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva sotnings- och ventilationsservice samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mariestads Sotningstjänst, Per-Åke Larsson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mariestads Sotningstjänst, Per-Åke Larsson Aktiebolag och det är följande personer, Heinestam, Ulla Catrin som är född 1964 och har titeln Likvidator, Andersson, Mats Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Umeå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mariestads Sotningstjänst, Per-Åke Larsson Aktiebolag är 556527-2928.