SYSteam Skaraborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av ADB-drift, konsulttjänster och utbildning inomAU ADB området, uthyrning och försäljning av utrustning inom samma område samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SYSteam Skaraborg Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mariestad så är SYSteam Skaraborg Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 1995-10-10 så skapades SYSteam Skaraborg Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel SYSteam Skaraborg Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

SYSteam Skaraborg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556526-4834 är organisationsnummret för bolaget som finns i Mariestad.

Just nu är SYSteam Skaraborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med SYSteam Skaraborg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-7794910 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ekblad, Sten Niklas Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom SYSteam Skaraborg Aktiebolag är Ekblad, Sten Niklas som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Hansson, Bengt Staffan Valerius som är född 1955 och har titeln VD, Hansson, Bengt Staffan Valerius som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronander, Björn-Ola Johan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Bernt Arne Christian som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorFalck, Bengt Claes Joakim som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .