Svenska Smyckefynd AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva grossiströrelse inom guldsmedsbranschen samt tillverkning av guldsmedsvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svenska Smyckefynd AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mariestad så är Svenska Smyckefynd AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 1995-07-12 så skapades Svenska Smyckefynd AB och bolaget är har F-skattsedel Svenska Smyckefynd AB har haft det sedan 1996-01-01.

Svenska Smyckefynd AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556518-7720 är organisationsnummret för bolaget som finns i Mariestad.

Just nu är Svenska Smyckefynd AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Svenska Smyckefynd AB så går det att nå dem via telefon på 0501-16380 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svenska Smyckefynd AB är Andersson, Leif Ingvar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Modig, Marianne Birgitta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Axelsson, Tord Axel Edvin som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .