Aronda Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556517-4090 är organisationsnummer för bolaget Aronda Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aronda Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mariestad som är den kommunen som Aronda Aktiebolag finns i.

Aronda Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-08-11 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aronda Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Aronda Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mariestad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aronda Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Aronda Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0501-35747 eller genom brev på följande adress:
Nykvarn 1081, 542 93, Mariestad

Föremålet för bolagets verksamhet är att vara arkivdepå för förvaring av dokument och handlingar samt konsult och utbildningsstjänster inom arkivvård samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aronda Aktiebolag och det är Persson, Carl-Henrik Alexander Bo som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lundqvist, Kerstin Gunnel som är född 1927 och har titeln Suppleant, Frank, Bo Magnus som är född 1963 och har titeln Delgivningsbar person, Westman, Tero Kalervo som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån T Westman som är född och har titeln Revisor,