Jacobs Färg & Golvtjänst AB

Västra Götalands län

Information

556516-9686 är organisationsnummer för bolaget Jacobs Färg & Golvtjänst AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jacobs Färg & Golvtjänst AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mariestad som är den kommunen som Jacobs Färg & Golvtjänst AB finns i.

Jacobs Färg & Golvtjänst AB har varit registrerat sedan 1995-08-04 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jacobs Färg & Golvtjänst AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Jacobs Färg & Golvtjänst AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mariestad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jacobs Färg & Golvtjänst AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Jakobsson, Anita Maria Charlotta -Jakobsson, Rolf Gösta

Vill ni komma i kontakt med Jacobs Färg & Golvtjänst AB så kan ni göra det på telefon genom 0501-77610 eller genom brev på följande adress:
Stockholmsv. 57, 542 33, Mariestad

Föremålet för bolagets verksamhet är handel med färger och mattor samt äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jacobs Färg & Golvtjänst AB och det är Jakobsson, Rolf Gösta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Anita Maria Charlotta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Bengt Ove som är född 1945 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Bengt Samuelsson Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,