O o G Karlsson Invest AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall tillhandahålla konsulttjänster inom träindustri- och byggnadsbranschen, äga och förvalta fastigheter, äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för O o G Karlsson Invest AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mariestad så är O o G Karlsson Invest AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 1995-04-08 så skapades O o G Karlsson Invest AB och företaget är har F-skattsedel O o G Karlsson Invest AB har haft det sedan 1998-01-01.

O o G Karlsson Invest AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556512-2974 är organisationsnummret för företaget som finns i Mariestad.

Just nu är O o G Karlsson Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med O o G Karlsson Invest AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom O o G Karlsson Invest AB är Karlsson, Karl Göran Yngve som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilenius, Anne Elisabeth Christina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor, .