Skultorps Fastighets AB

Västra Götalands län

Information

Skultorps Fastighets AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Skultorps Fastighets AB finns. I Mariestad så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skultorps Fastighets AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Skultorps Fastighets AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Skultorps Fastighets AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kyrkog. 26, 542 30, Mariestad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0501-15052.

Mariestad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Skultorps Fastighets AB Privat, ej börsnoterat.

Skultorps Fastighets AB har idag 556509-7119 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Skultorps Fastighets AB

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Skultorps Fastighets AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlberg, Erik Börje Valdemar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlberg, Birgitta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Josefsson, Bengt Gustav Sixten som är född 1949 och har titeln Revisor, Mariestads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .