Sigge Grünert Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mariestad och Sigge Grünert Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Sigge Grünert Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sigge Grünert Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sigge Grünert Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-02-03. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där företaget finns i jobbar för att företag som Sigge Grünert Aktiebolag ska trivas.

Sigge Grünert Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Mariestad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av bensin och livsmedel samt reparationsverkstad för fordon och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sigge Grünert Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Sigge Grünert Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Sigge Grünert Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0501-51022.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sigge Grünert Aktiebolag är Grünert, Sigge Werner som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Grünert, Jane Henrietta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Axelsson, Tord Axel Edvin som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Sigge Grünert Aktiebolag har 556507-6246 som sitt organisationsnummer.