Colour Energy Sverige AB

Västra Götalands län

Information

Colour Energy Sverige AB är en verksamhet som finns i Mariestad. I Colour Energy Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mathisen Ivar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Johansen, Finn Tore som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Naess Inger som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Wiberg, Nils Rune som är född 1943 och har titeln Delgivningsbar person, Andersson, Kjell Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, GA Revision i Mariestad AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Colour Energy Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Colour Energy Sverige AB på telefon 044-99003.

Bolaget skall bedriva försäljning av färgbad och andra hälso- och friskvårdsprodukter, handel- och agenturverksamhet, korrespondensskola, konsulentrådgivning samt handel med fastigheter och fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Colour Energy Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

Colour Energy Sverige AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Colour Energy Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Colour Energy Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Colour Energy Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Colour Energy Sverige AB har 556507-5883 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.