Skaraborgs Värme & Ventilation Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Skaraborgs Värme & Ventilation Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Skaraborgs Värme & Ventilation Aktiebolag finns. I Mariestad så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skaraborgs Värme & Ventilation Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Skaraborgs Värme & Ventilation Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Skaraborgs Värme & Ventilation Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Skaraborgs Värme & Ventilation Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Förrådsg. 33 B, 542 35, Mariestad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0501-71177.

Mariestad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Skaraborgs Värme & Ventilation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Skaraborgs Värme & Ventilation Aktiebolag har idag 556506-9613 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Skaraborgs Värme & Ventilation Aktiebolag

Bolaget skall bedriva service och försäljning av värmepumpar och kylanläggningar samt därmed förenlig verksamhet.

I Skaraborgs Värme & Ventilation Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sandberg, Bengt Peter Rolf som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Löfqvist, Gert Ove som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Sternhag, Jan Peter Ingemar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjortmyr, Anna Carina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Ekström, Leif Martin som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.