Kvarnruds Design Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Kvarnruds Design Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som Kvarnruds Design Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kvarnruds Design Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1994-12-09. Men sedan 1998-01-01 så har Kvarnruds Design Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lugnås, 542 94, Mariestad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kvarnruds Design Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0501-40171.

Mariestad arbetar för att verksamheter som Kvarnruds Design Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kvarnruds Design Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva glasgravyr och försäljning av glas samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kvarnruds Design Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kvarnruds Design Aktiebolag och det är följande personer, Kvarnrud, David Edvard Vincent som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Kvarnrud, Åke Tomas Vincent som är född 1965 och har titeln Suppleant, Larsson, Börje Olof som är född 1946 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kvarnruds Design Aktiebolag är 556500-5690.