Wennlund Optik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning, utprovning, tillpassning och service av synhjälpmedel, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wennlund Optik Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mariestad så är Wennlund Optik Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 1994-11-25 så skapades Wennlund Optik Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Wennlund Optik Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Wennlund Optik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556499-7236 är organisationsnummret för företaget som finns i Mariestad.

Just nu är Wennlund Optik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Wennlund Optik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0501-14321 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Harbom, Karl Gunnar -Lindgren, Lars Niklas

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wennlund Optik Aktiebolag är Lindgren, Lars Niklas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Mats Olof som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Dominique Nilsson, Lena Ulrika som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Harbom, Karl Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderqvist, Monica Elisabeth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Strigén, Lars Anders som är född 1963 och har titeln RevisorLundin Stigsson, Anneli Helen som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Stratego Revision AB som är född och har titeln Revisor, .