Erland von Hofsten Advokat Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mariestad och Erland von Hofsten Advokat Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Erland von Hofsten Advokat Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Erland von Hofsten Advokat Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Erland von Hofsten Advokat Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-11-02. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Erland von Hofsten Advokat Aktiebolag ska trivas.

Erland von Hofsten Advokat Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Mariestad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka advokatverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Erland von Hofsten Advokat Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Erland von Hofsten Advokat Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Erland von Hofsten Advokat Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0501-16545.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Erland von Hofsten Advokat Aktiebolag är von Hofsten, Sten-Erland Gustaf A O som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Johan Walter som är född 1955 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor, .

Erland von Hofsten Advokat Aktiebolag har 556498-3574 som sitt organisationsnummer.