Ljudiabutiken i Birka Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Ljudiabutiken i Birka Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Ljudiabutiken i Birka Aktiebolag finns. I Mariestad så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ljudiabutiken i Birka Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ljudiabutiken i Birka Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ljudiabutiken i Birka Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Ljudiabutiken i Birka Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0501-71402.

Mariestad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ljudiabutiken i Birka Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ljudiabutiken i Birka Aktiebolag har idag 556497-6693 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ljudiabutiken i Birka Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av audioprodukter, hemelektronik samt med dessa förenlig verksamhet.

I Ljudiabutiken i Birka Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hellström, Per Åke Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Anders Erik Stefan som är född 1968 och har titeln Suppleant, Weiler, Inger Petra Christina som är född 1967 och har titeln Revisor, Lindgren Johansson, Eva G Marianne som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .