Björn Nordén Projekt & Design Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mariestad och Björn Nordén Projekt & Design Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Björn Nordén Projekt & Design Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Björn Nordén Projekt & Design Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Björn Nordén Projekt & Design Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-09-07. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där företaget finns i jobbar för att företag som Björn Nordén Projekt & Design Aktiebolag ska trivas.

Björn Nordén Projekt & Design Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mariestad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena projekt- ledning, näringsutveckling, profilering, marknadsföring, handel med konst och konstnärlig verksamhet samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Björn Nordén Projekt & Design Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Björn Nordén Projekt & Design Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Björn Nordén Projekt & Design Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6432280.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Björn Nordén Projekt & Design Aktiebolag är Nordén, Björn som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordén, Lars Olof som är född 1967 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Westman, Tero Kalervo som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor, Revisionsbyrån T Westman som är född och har titeln Revisor.

Björn Nordén Projekt & Design Aktiebolag har 556491-9917 som sitt organisationsnummer.