Mariestad Rehab Center Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Mariestad Rehab Center Aktiebolag är en verksamhet som finns i Mariestad. I Mariestad Rehab Center Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Östman, Per Håkan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Östman, Barbro Monica som är född 1955 och har titeln Suppleant, Johansson, Sven-Ove Kennet som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mariestad Rehab Center Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mariestad Rehab Center Aktiebolag på telefon 0501-65060.

Bolaget skall bedriva poliklinisk sjukvårdande behandlingar, idka friskvård gentemot idrottsklubbar m.fl. samt idka därmed sammanhängande verksamhet.

Idag är Mariestad Rehab Center Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Mariestad Rehab Center Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mariestad Rehab Center Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Mariestad Rehab Center Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mariestad Rehab Center Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Mariestad Rehab Center Aktiebolag har 556491-6806 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.