Träminuten i Mariestad AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mariestad och Träminuten i Mariestad AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Träminuten i Mariestad AB är ett av dem. Statusen för Träminuten i Mariestad AB är att Bolaget är aktivt.

Träminuten i Mariestad AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-07-26. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Träminuten i Mariestad AB ska trivas.

Träminuten i Mariestad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mariestad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att äga och förvalta fast och lös egendom, att bedriva handel med trävaror och byggmaterial, samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Träminuten i Mariestad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Träminuten i Mariestad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Träminuten i Mariestad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0501-47420.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Träminuten i Mariestad AB är Höglund, Per Göran som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kjellin, Ernst Patrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Laurell, Leif Christer som är född 1965 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Enerbäck, Börje Olof som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Träminuten i Mariestad AB har 556491-0791 som sitt organisationsnummer.