Stenmarks Bygg Skaraborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mariestad och Stenmarks Bygg Skaraborg Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stenmarks Bygg Skaraborg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Stenmarks Bygg Skaraborg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Stenmarks Bygg Skaraborg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-08-12. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stenmarks Bygg Skaraborg Aktiebolag ska trivas.

Stenmarks Bygg Skaraborg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mariestad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggandsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stenmarks Bygg Skaraborg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Stenmarks Bygg Skaraborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Stenmarks Bygg Skaraborg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0501-16010.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Stenmarks Bygg Skaraborg Aktiebolag är Eriksson, Claes Mikael som är född 1973 och har titeln VD, Eriksson, Claes Mikael som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bo Lars Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lalli, Kimmo Tapani som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Johan Walter som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklöf, Johan Nichlas som är född 1972 och har titeln SuppleantDanielsson, Per Anders Christian som är född 1956 och har titeln Revisor, .

Stenmarks Bygg Skaraborg Aktiebolag har 556488-6090 som sitt organisationsnummer.