Bildmagasinet i Mariestad AB

Västra Götalands län

Information

I Mariestad finns det ett Aktiebolag som heter Bildmagasinet i Mariestad AB. Det finns flera företag som liknar Bildmagasinet i Mariestad AB i Västra Götalands län. Mariestad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Bildmagasinet i Mariestad AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1994-05-31 så har Bildmagasinet i Mariestad AB varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Bildmagasinet i Mariestad AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Bildmagasinet i Mariestad AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Österlångg. 7, 542 30, Mariestad. Vi ni istället prata med Bildmagasinet i Mariestad AB så kan ni göra det på 0501-13332.

Bolaget skall bedriva studio med porträtt-, industri-, reklamfotografering och fotolabboratorium samt försäljning av fotoartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Howard, Lillian som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Howard, Francis Fredrick som är född 1951 och har titeln Suppleant, Josefsson, Bengt Gustav Sixten som är född 1949 och har titeln Revisor, Mariestads Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Bildmagasinet i Mariestad AB har 556488-5373 som sitt organisationsnummer.