Skaraborgs Skog- & Landskapsservice Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556478-5607 är organisationsnummer för bolaget Skaraborgs Skog- & Landskapsservice Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skaraborgs Skog- & Landskapsservice Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mariestad som är den kommunen som Skaraborgs Skog- & Landskapsservice Aktiebolag finns i.

Skaraborgs Skog- & Landskapsservice Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-12-17 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skaraborgs Skog- & Landskapsservice Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Skaraborgs Skog- & Landskapsservice Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mariestad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skaraborgs Skog- & Landskapsservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Skaraborgs Skog- & Landskapsservice Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0501-78030 eller genom brev på följande adress:
Förrådsg. 45, 542 35, Mariestad

Bolaget skall bedriva försäljning och service av utrustning för skogsbruk, naturvård, fornminnesvård och trädgårdsskötsel samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skaraborgs Skog- & Landskapsservice Aktiebolag och det är Fredriksson, Lars Åke Roland som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Marianne Elisabeth som är född 1948 och har titeln Suppleant, Axelsson, Tord Axel Edvin som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,