Mariestads Maskin & Energi Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolagets verksamhet är försäljning och reparation av maskiner inom transport- och jordbrukssektorn och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mariestads Maskin & Energi Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mariestad så är Mariestads Maskin & Energi Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 1993-12-29 så skapades Mariestads Maskin & Energi Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Mariestads Maskin & Energi Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Mariestads Maskin & Energi Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556477-1680 är organisationsnummret för företaget som finns i Mariestad.

Just nu är Mariestads Maskin & Energi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Mariestads Maskin & Energi Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0501-19580 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johnson, Sven Olof Jonas

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mariestads Maskin & Energi Aktiebolag är Johnson, Sven Olof Jonas som är född 1945 och har titeln VD, Johnson, Sven Olof Jonas som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Lennart Göran som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Ingvar Michael Hanze som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungkvist, Anette Maria som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Leif Tomas som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamotVenemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Westman, Tero Kalervo som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln RevisorRevisionsbyrån T Westman som är född och har titeln Revisor.