Håkan Sandstedt Agenturer Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Håkan Sandstedt Agenturer Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som Håkan Sandstedt Agenturer Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Håkan Sandstedt Agenturer Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Håkan Sandstedt Agenturer Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1993-11-12. Men sedan 1993-01-01 så har Håkan Sandstedt Agenturer Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stenkrossv. 32, 542 31, Mariestad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Håkan Sandstedt Agenturer Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0501-71780.

Mariestad arbetar för att bolag som Håkan Sandstedt Agenturer Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Håkan Sandstedt Agenturer Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva agenturverksamhet inom möbelbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Håkan Sandstedt Agenturer Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Håkan Sandstedt Agenturer Aktiebolag och det är följande personer, Sandstedt, Jan Håkan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandstedt, Jan Åke Lennart som är född 1942 och har titeln Suppleant, Josefsson, Bengt Gustav Sixten som är född 1949 och har titeln Revisor, Mariestads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Håkan Sandstedt Agenturer Aktiebolag är 556476-8645.