Ulf Åberg Engineering i Skövde Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mariestad och Ulf Åberg Engineering i Skövde Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ulf Åberg Engineering i Skövde Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ulf Åberg Engineering i Skövde Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ulf Åberg Engineering i Skövde Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-08-04. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ulf Åberg Engineering i Skövde Aktiebolag ska trivas.

Ulf Åberg Engineering i Skövde Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Mariestad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utveckla, tillverka och marknadsföra byggmaterial samt tillika maskiner därtill och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ulf Åberg Engineering i Skövde Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Ulf Åberg Engineering i Skövde Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Ulf Åberg Engineering i Skövde Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-434530.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Ulf Åberg Engineering i Skövde Aktiebolag är Åberg, Ulf Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Märta Ulrika som är född 1945 och har titeln Suppleant, Larsson, Kjell Christer som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Ulf Åberg Engineering i Skövde Aktiebolag har 556470-5605 som sitt organisationsnummer.