Nike Tech Mariestad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av biltillbehör och sportartiklar och i övrigt inom konfektionsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nike Tech Mariestad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mariestad så är Nike Tech Mariestad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 1993-02-17 så skapades Nike Tech Mariestad Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Nike Tech Mariestad Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Nike Tech Mariestad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556462-8765 är organisationsnummret för bolaget som finns i Mariestad.

Just nu är Nike Tech Mariestad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Nike Tech Mariestad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0501-18030 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Adolfsson, Karl Axel Hilding Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nike Tech Mariestad Aktiebolag är Gannå, Åsa Margareta som är född 1956 och har titeln Extern VD, Adolfsson, Karl Axel Hilding som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rubertsson, Agne Roland som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Rubertsson, Mats Agne som är född 1970 och har titeln Suppleant, Renström, Per-Erik Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Karlsson, Bengt Hans Peter som är född 1960 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .