FMR-Teknik i Mariestad AB

Västra Götalands län

Information

FMR-Teknik i Mariestad AB är en verksamhet som finns i Mariestad. I FMR-Teknik i Mariestad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Claes Daniel som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Bo Kenneth som är född 1944 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, GA Revision i Mariestad AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med FMR-Teknik i Mariestad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå FMR-Teknik i Mariestad AB på telefon 0501-70276.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tillverkning och försäljning inom ventilationsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Idag är FMR-Teknik i Mariestad AB av bolagstypen Aktiebolag.

FMR-Teknik i Mariestad AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

FMR-Teknik i Mariestad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och FMR-Teknik i Mariestad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för FMR-Teknik i Mariestad AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

FMR-Teknik i Mariestad AB har 556462-8583 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.