Kompetenshöjarna i Mariestad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Kompetenshöjarna i Mariestad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Mariestad här finns det många olika Aktiebolag. Kompetenshöjarna i Mariestad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Mariestad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Kompetenshöjarna i Mariestad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556462-8336.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-6282995 alternativt besöka eller skicka post till Kompetenshöjarna i Mariestad Aktiebolag på följande adress Hällristningsv. 10, 542 45, Mariestad.

Kompetenshöjarna i Mariestad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Kompetenshöjarna i Mariestad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Holgersson, Eva Elisabet som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utveckla tjänster i anslutning till kompetensområdet ekonomi, data,jordbruk samt personaluthyrning och fotoverksamhet. I ordet utveckla ingår att gå in som hel- eller delägare i företag som har svårigheter och driva dem som en egen resultatenhet. När lönsamheten är tillräcklig ska verksamheten kunna avknoppas till en egen verksamhet.