Vänerns Marincenter Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Vänerns Marincenter Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Vänerns Marincenter Aktiebolag finns. I Mariestad så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vänerns Marincenter Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Vänerns Marincenter Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Vänerns Marincenter Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Vänerns Marincenter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sjöfallsv. 21, 540 66, Sjötorp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0501-51320.

Mariestad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Vänerns Marincenter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Vänerns Marincenter Aktiebolag har idag 556457-0546 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Backlund, Mats -German, Kent Arne Ingemar är den som för stunden ansvarar för Vänerns Marincenter Aktiebolag

Bolaget skall bedriva köp, försäljning och service av båtar, båtmotorer och reservdelar till dessa samt därmed förenlig verksamhet.

I Vänerns Marincenter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Backlund, Mats som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, German, Kent Arne Ingemar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Finnig, John Anders som är född 1966 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Bengt Ove som är född 1945 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Bengt Samuelsson Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .