Nya M-Frakt i Mariestad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Nya M-Frakt i Mariestad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Mariestad här finns det många olika Aktiebolag. Nya M-Frakt i Mariestad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Mariestad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Nya M-Frakt i Mariestad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556455-0837.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0501-19730 alternativt besöka eller skicka post till Nya M-Frakt i Mariestad Aktiebolag på följande adress Förrådsg. 41 A, 542 35, Mariestad.

Nya M-Frakt i Mariestad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Nya M-Frakt i Mariestad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Ulriksson, Morgan Ingemar som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Olsson, Lars-Göran som är född 1947 och har titeln Suppleant , Ulriksson, Jan Ingemar som är född 1949 och har titeln Suppleant , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva åkeri och utföra transporter samt äga och förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.