Bernt Johansson Konsult AB

Västra Götalands län

Information

Bernt Johansson Konsult AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Bernt Johansson Konsult AB finns. I Mariestad så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bernt Johansson Konsult AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Bernt Johansson Konsult AB har haft sedan 1994-01-01. Bernt Johansson Konsult AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bernt Johansson Konsult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tidavad Kvarnekulla 2, 542 93, Mariestad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0501-32140.

Mariestad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bernt Johansson Konsult AB Privat, ej börsnoterat.

Bernt Johansson Konsult AB har idag 556448-7790 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Bernt Johansson Konsult AB

Bolaget skall driva butiksförsäljning av butiks-, internet- och postorderhandel med heminredningsprodukter, reklam- och promotionsverksamhet, cykelsport samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Bernt Johansson Konsult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Bernt Harry som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Barbro Marianne som är född 1954 och har titeln Suppleant, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisor, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor, .