LA-HEM Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva import, export och handel med produkter inom hembryggeri- och livsmedelsindustri samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LA-HEM Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mariestad så är LA-HEM Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 1992-03-31 så skapades LA-HEM Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel LA-HEM Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

LA-HEM Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556446-0169 är organisationsnummret för företaget som finns i Mariestad.

Just nu är LA-HEM Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med LA-HEM Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0511-59930 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom LA-HEM Aktiebolag är Granqvist, Lars-Göran som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Barstorp, Syss Anna Olu Birgitta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Karlsson, Anna-Lena Wictoria som är född 1956 och har titeln Revisor, .