Villa Energi och Skandinaviska Aero Foto Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Mariestad finns det ett Aktiebolag som heter Villa Energi och Skandinaviska Aero Foto Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Villa Energi och Skandinaviska Aero Foto Aktiebolag i Västra Götalands län. Mariestad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Villa Energi och Skandinaviska Aero Foto Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1992-03-25 så har Villa Energi och Skandinaviska Aero Foto Aktiebolag varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Villa Energi och Skandinaviska Aero Foto Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Villa Energi och Skandinaviska Aero Foto Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Tidavad Jennylund, 542 93, Mariestad. Vi ni istället prata med Villa Energi och Skandinaviska Aero Foto Aktiebolag så kan ni göra det på 0501-32190.

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av värmeanläggningar och flygfoton och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hultmark, Lars Gunnar Vilhelm som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultmark, Mona Birgit Elisabeth som är född 1951 och har titeln Suppleant, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Bokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Villa Energi och Skandinaviska Aero Foto Aktiebolag har 556445-6449 som sitt organisationsnummer.