Hasslerörs Skogstransport Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Hasslerörs Skogstransport Aktiebolag är ett bolag som finns i Mariestad. I Hasslerörs Skogstransport Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Tommy Michael som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Leif Evert Gunnar som är född 1938 och har titeln Suppleant, Krantz, Bertil Conny som är född 1945 och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hasslerörs Skogstransport Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hasslerörs Skogstransport Aktiebolag på telefon 0501-15533.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, smörj, tvätt och service av lastbilar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hasslerörs Skogstransport Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hasslerörs Skogstransport Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Hasslerörs Skogstransport Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hasslerörs Skogstransport Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hasslerörs Skogstransport Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Hasslerörs Skogstransport Aktiebolag har 556430-9127 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.