Swedex Import i Mariestad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Swedex Import i Mariestad Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Mariestad här finns det många olika Aktiebolag. Swedex Import i Mariestad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Mariestad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Swedex Import i Mariestad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556423-1180.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0501-13730 alternativt besöka eller skicka post till Swedex Import i Mariestad Aktiebolag på följande adress Stockholmsv. 5, 542 33, Mariestad.

Swedex Import i Mariestad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Swedex Import i Mariestad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Olsson, Johan Fredrik som är född 1976 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva import och grossistförsäljning av ur och optik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.