MARIESTADS DENTAL Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

MARIESTADS DENTAL Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som MARIESTADS DENTAL Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

MARIESTADS DENTAL Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

MARIESTADS DENTAL Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1991-03-08.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Parkv. 2 A, 542 32, Mariestad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MARIESTADS DENTAL Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0501-71345.

Mariestad arbetar för att verksamheter som MARIESTADS DENTAL Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för MARIESTADS DENTAL Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva tandteknisk rörelse samt handel med aktier och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för MARIESTADS DENTAL Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MARIESTADS DENTAL Aktiebolag och det är följande personer, Stöckel, Jan Isak som är född 1964 och har titeln VD, Stöckel, Jan Isak som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hintsala, Satu Helena som är född 1968 och har titeln Suppleant, Jansson, Christer Allan som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Christer Jansson AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för MARIESTADS DENTAL Aktiebolag är 556422-0761.