Ekströms Lantbruk Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mariestad och Ekströms Lantbruk Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Ekströms Lantbruk Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ekströms Lantbruk Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ekströms Lantbruk Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-02-05. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ekströms Lantbruk Aktiebolag ska trivas.

Ekströms Lantbruk Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mariestad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva lantbruk och skogsentreprenad. Vidare bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ekströms Lantbruk Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Ekströms Lantbruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Ekströms Lantbruk Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0501-21078.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Ekströms Lantbruk Aktiebolag är Ekström, Carl Owe som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekström, Anders Torbjörn som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekström, Jan Owe som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Skogsberg, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Skogsberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Ekströms Lantbruk Aktiebolag har 556418-2334 som sitt organisationsnummer.