Erebus Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556418-0791 är organisationsnummer för verksamheten Erebus Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Erebus Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mariestad som är den kommunen som Erebus Aktiebolag finns i.

Erebus Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-01-31 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Erebus Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Erebus Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Mariestad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Erebus Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Erebus Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Pl 6165, 542 91, Torsö

Bolaget skall bedriva projekterings- och konstruktionsverksamhet inom metall- och träindustri samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Erebus Aktiebolag och det är Fjellman, Bo Erik som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Fjellman, Erik Axel som är född 1971 och har titeln Suppleant, Westman, Tero Kalervo som är född 1950 och har titeln Revisor, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån T Westman som är född och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor