LIBAFA Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall driva försäljning och förmedling av skogsprodukter och wellemballage, förvaltning av lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LIBAFA Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mariestad så är LIBAFA Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 1990-11-23 så skapades LIBAFA Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel LIBAFA Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

LIBAFA Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556411-9336 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mariestad.

Just nu är LIBAFA Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med LIBAFA Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0501-20118 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Falk, Britta Elisabet -Falk, Nils Erik Helge

Följande personer är på något sätt aktiva inom LIBAFA Aktiebolag är Falk, Nils Erik Helge som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Falk, Britta Elisabet som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk, Lillemor Kristina som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Bengt Gustav Sixten som är född 1949 och har titeln Revisor, Mariestads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .