Lövåsen Lantbruk Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Mariestad finns det ett Aktiebolag som heter Lövåsen Lantbruk Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Lövåsen Lantbruk Aktiebolag i Västra Götalands län. Mariestad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Lövåsen Lantbruk Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1990-06-12 så har Lövåsen Lantbruk Aktiebolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Lövåsen Lantbruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Lövåsen Lantbruk Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Låstad Lövåsen 3, 540 16, Timmersdala. Vi ni istället prata med Lövåsen Lantbruk Aktiebolag så kan ni göra det på 070-6459053.

Bolaget skall bedriva lantbruk med nötköttsproduktion, växt- odling, maskinentreprenad och uppfödning av ungdjur för annans räkning, handel med värdepapper samt därmed förenling verksamhet

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Turesson, Douglas Kenneth Arvid som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Turesson, Ingrid Signe Margareta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Skogsberg, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Skogsberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Lövåsen Lantbruk Aktiebolag har 556397-9441 som sitt organisationsnummer.