Hammarsmedens Svets Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Hammarsmedens Svets Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Hammarsmedens Svets Aktiebolag finns. I Mariestad så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hammarsmedens Svets Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hammarsmedens Svets Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hammarsmedens Svets Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hammarsmedens Svets Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hammarsmedsg. 13 A, 542 35, Mariestad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0501-16060.

Mariestad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hammarsmedens Svets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hammarsmedens Svets Aktiebolag har idag 556393-6375 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Hammarsmedens Svets Aktiebolag

Bolaget skall bedriva svets och smidesarbeten, handel med industritillbehör till verkstadsindustrin samt därjämte förenlig verksamhet.

I Hammarsmedens Svets Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergström, Mats Folke som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hilmersson, Benny Claes Gunnar som är född 1951 och har titeln Suppleant, Krantz, Bertil Conny som är född 1945 och har titeln Revisor, Företagsrevision Syd AB som är född och har titeln Revisor, .