Sybutiken i Mariestad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall idka handel med symaskiner och sytillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sybutiken i Mariestad Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mariestad så är Sybutiken i Mariestad Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 1990-02-27 så skapades Sybutiken i Mariestad Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Sybutiken i Mariestad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Sybutiken i Mariestad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556388-1282 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mariestad.

Just nu är Sybutiken i Mariestad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Sybutiken i Mariestad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0501-15105 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sybutiken i Mariestad Aktiebolag är Angelsiöö, Björn Tomas Olov som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Angelsiöö, Märta Ann-Kristin som är född 1950 och har titeln Suppleant, Jansson, Christer Allan som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Christer Jansson AB som är född och har titeln Revisor, .