Ödegärdets Lantbruks Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Ödegärdets Lantbruks Aktiebolag är ett företag som finns i Mariestad. I Ödegärdets Lantbruks Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Kent Evert Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Kent Bertil Daniel som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Claes Erik Gustav som är född 1957 och har titeln Revisor, Kärmander, Ing-Marie Monica som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ödegärdets Lantbruks Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ödegärdets Lantbruks Aktiebolag på telefon 0500-442057.

Bolaget skall bedriva lantbruk med mjölkproduktion samt handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ödegärdets Lantbruks Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ödegärdets Lantbruks Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ödegärdets Lantbruks Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ödegärdets Lantbruks Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ödegärdets Lantbruks Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Persson, Kent Evert Lennart Då styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Ödegärdets Lantbruks Aktiebolag har 556386-8123 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.