Lakakoffa fiske, båt och turism AB

Västra Götalands län

Information

Lakakoffa fiske, båt och turism AB är ett av många verksamheter som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som Lakakoffa fiske, båt och turism AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lakakoffa fiske, båt och turism AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Lakakoffa fiske, båt och turism AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1989-10-05. Men sedan 1991-01-01 så har Lakakoffa fiske, båt och turism AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Brommösund Laxhall 5, 542 91, Torsö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lakakoffa fiske, båt och turism AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5832015.

Mariestad arbetar för att verksamheter som Lakakoffa fiske, båt och turism AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lakakoffa fiske, båt och turism AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva fiske, båtcharter, konferenser, turism, försäljningsverksamhet av fisk och fiskeprodukter, restaurangverksamhet samt härmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lakakoffa fiske, båt och turism AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Stefan Karl Gustaf -Erlandsson, Leif Tony -Nilsson, Jörgen Mattias Då styrelsen ska bestå av 5 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lakakoffa fiske, båt och turism AB och det är följande personer, Nilsson, Jörgen Mattias som är född 1970 och har titeln VD, Nilsson, Jörgen Mattias som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Stefan Karl Gustaf som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Erlandsson, Leif Tony som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Stervin, Ola Sigfrid Henry som är född 1946 och har titeln Suppleant, Johansson, Sven-Ove Kennet som är född 1951 och har titeln Revisor.KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lakakoffa fiske, båt och turism AB är 556371-9698.