Bygginnovationer i Mariestad AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mariestad och Bygginnovationer i Mariestad AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Bygginnovationer i Mariestad AB är ett av dem. Statusen för Bygginnovationer i Mariestad AB är att Bolaget är aktivt.

Bygginnovationer i Mariestad AB är ett Aktiebolag och skapades 1989-04-05. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bygginnovationer i Mariestad AB ska trivas.

Bygginnovationer i Mariestad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mariestad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva försäljning av byggmaterial och byggprodukter, utföra konstruktion och utveckling av byggsystem, byggmaterial och bygg-kemi, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bygginnovationer i Mariestad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Bygginnovationer i Mariestad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Bygginnovationer i Mariestad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0501-70170.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Bygginnovationer i Mariestad AB är Roxlin, Mats Lennart som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Roxlin, Anneli Britt Maria som är född 1962 och har titeln Suppleant, Rundqvist, Klas Gustav som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Bygginnovationer i Mariestad AB har 556355-9235 som sitt organisationsnummer.